Sledujte gameplay ukázku Predatora
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay ukázku Predatora

Sledujte gameplay ukázku Predatora

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 8. 2019 19:08 1
Reklama

O existenci titulu vyobrazujícím mimozemského lovce jsme již nějakou dobu věděli, ale až nyní se nám do rukou dostává celistvý záběr, který ukazuje i záběry z hraní. V nich se tak podíváme, jak na FPS zážitek za členy fireteamu, tak i vyspělé technologie v rukou samotného predatora.

Jak již bylo dříve avizováno, Predator: Hunting Grounds nabídne asymetrický multiplayer, ve kterém se proti sobě postaví skupina žoldáků a osamocený predator. Jeho úkol je jasný: lovit a zabíjet. Jak je ale ze záběru patrné, pro druhou stranu nebude koncept natolik jednoduchý, a lidští bojovníci se tak budou muset vyrovnat i s přítomností nepřátelských NPC, která jim budou aktivně bránit v plnění úkolů.

Pokud byste se pozastavili nad grafickou stránkou věci, je nutné poznamenat, že se titul v současné době nachází v rané pre-alpha verzi. Do vypuštění hry na trh nám tak nejspíše zbývá ještě nějaká doba, o čemž koneckonců svědčí i stále stejné datum vydání, které odkazuje na příští rok. Predator: Hunting Grounds dorazí exkluzivně pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama