Code Vein nabídne před vydáním demoverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Code Vein nabídne před vydáním demoverzi

Code Vein nabídne před vydáním demoverzi

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 8. 2019 09:00
Reklama

Odklady a zase odklady. Přesně tato nepříjemná procedura doprovází řadu her a soulsovka Code Vein nebyla výjimkou. Právě ta nám na sklonku minulého roku těsně proklouzla mezi prsty a namísto hraní jsme se tak dozvěděli, že si ještě rok počkáme. Ještě než se ale konečně plné verze dočkáme, dostaneme 3. září šanci okusit malou ochutnávku v podobě přislíbené demoverze pro konzole PS4 a XO.

Obsah dema bude pojatý poměrně tradičním způsobem, a půjde tak o představení samotného úvodu hry, který nás mimo uvedení do příběhu zavede i do prvního z dostupných dungeonů zvaného "The Depths." Zde tak otestujete nejen svoje nervy a odolnost ovladače, ale i limity své postavy. Právě její vytváření totiž bude další a zároveň první věcí, která nás bude v demu čekat.

Již za pár dní tak dostaneme možnost přesvědčit se, nakolik dobře se Bandai Namco svého úkolu vytvořit upírské "Souls" zhostilo a zda se jim během extra času na vývoj podařilo všechny přítomné nedostatky vychytat. Z ukázek působí vše, jak má, ale naplno se o výsledku přesvědčíme až 27. září, kdy hra dorazí na PC, PS4 a XO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama