Mód 5v5 pro Battlefield V byl zrušen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mód 5v5 pro Battlefield V byl zrušen

Mód 5v5 pro Battlefield V byl zrušen

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 8. 2019 09:13
Reklama

Sérii Battlefield se nikdy pořádně nepodařilo vstoupit na esportovou scénu. Chystaný mód 5v5 však měl tuto skutečnost změnit. Podle posledních informací to ale vypadá, že se hráči této novinky v nejbližší budoucnosti nedočkají.

Vyplývá to z vyjádření producenta Ryana McArthura na stránkách EA. Důvodem jsou podle všeho plány ohledně dalšího obsahu, kvůli nimž už na něj zkrátka nezbývá čas. „Kvůli soustředění na zlepšování kvality zážitku v Battlefield V a přidávání dalšího obsahu, který hráči chtějí, jsme ustoupili od původních plánů nabídnout kompetitivní mód 5v5. Bylo to pro nás těžké rozhodnutí, bylo však nezbytné, abychom mohli rychleji odstraňovat chyby a dodat plánovaný obsah,” vysvětlil McArthur.

Jedním dechem nicméně dodává, že chtějí hráče zaměřené tímto směrem podpořit. „Stále máme zájem nabídnout kompetitivní herní zážitek v rámci Battlefieldu. Víme, že v naší komunitě již kompetitivní scéna existuje. Chceme vytvořit prvky, jimiž tuto komunitu podpoříme. Chceme s hráči pracovat blíže a pomoct jim zlepšit nástroje, které již mají k dispozici,“ prohlásil.

V příspěvku se také zmínil o dalších plánech. Mluvil kupříkladu o mapě Al Sundan, po níž mohou hráči už nějakou dobu pochodovat, pouze však v režimech Squad Conquest a Team Deathmatch. Vývojáři nicméně plánují vytěžit mapu i v dalších režimech, jako je například Conquest. V tom jim brání „neobvyklý grafický problém“, jenž se bohužel zatím nepodařilo vyřešit. Tým by chtěl chybu opravit nejpozději do konce příštího měsíce.

Zmínil se také o mapách Provence a Lofoten Islands. O nich jsme nedávno psali, jejich krásy si můžete prohlédnout v ukázce z Gamescomu. Mapy by se měly objevit s updatem 4.4 v režimech Squad Conquest a Team Deathmatch.

S updatem 4.6 pak plánují dodat Operation Underground v režimech Conquest, Team Deathmatch, Breakthrough, Squad Conquest a Rush. Krom toho slibují vývojáři také nová vozidla, zbraně, frakce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama