Romerova prababička coby boss v EoS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Romerova prababička coby boss v EoS

Romerova prababička coby boss v EoS

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 8. 2019 13:50
Reklama

Skutečnost, že většina lidí své předky nosí v patřičné lásce a úctě, nám samozřejmě neutekla. Ale že bychom se s našimi již zesnulými příbuznými toužili setkat ve světě virtuálním, to by nás jaktěživ nenapadlo. To ale může být i tím, že nejsme herní vývojáři a nebo třeba faktem, že nejsme slavný John Romero.

Právě toho totiž spolu s jeho manželkou Brandou tento nápad nejen napadl, ale dokonce je i natolik zaujal, že se ho rozhodli zrealizovat, a zvěčnit tak Romerovu prababičku ve svém chystaném Empire of Sin. Pokud však čekáte milou paní s hřejivým úsměvem, která vám bude poklízet a péct koláčky, zatímco si to vy vyřídíte s mafiánskými gangy, pak jste na omylu. Namísto takto očekávaného přístupu se totiž manželský pár rozhodl pro její vykreslení coby jednoho z šéfů mafiánského podsvětí.

Romerova prababička se tak zhostí role postavy Elviry. A jako tato postarší, ale stále velmi vlivná a vážená žena se tak připojí po boku dalších 13 přítomných a zároveň hratelných mafiánských bossů, kam vedle nechvalně proslulého Al Caponeho patří třeba i irský gangster Dean O'Banion.

Jak již padlo v jednom z našich videosouhrnů událostí z letošního Gamescomu. Empire of Sin bude představovat mix klasické tahové akce a podnikatelské strategie. Přičemž vaším hlavním cílem bude rozšířit sféru svého vlivu do všech důležitých a kritických částí v Chicagu za krušných časů prohibice ve 20. letech 20. století. Jak ale asi čekáte, nebudete úplně jediní, komu o tento cíl jde, a vás tak mimo jiné čeká i nemalá porce zábavy v podobě likvidace znepřátelených rodin a jejich přidružených gangů. Jak se ale říká, pohled vydá za tisíc slov, tak mrkněte raději na záběry z hraní sami.

Empire of Sin můžete očekávat na jaře příštího roku a to ve verzi pro PC, Mac, PS4, XO i Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama