Druhé DLC pro Trials Rising vyjde už v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhé DLC pro Trials Rising vyjde už v září

Druhé DLC pro Trials Rising vyjde už v září

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 8. 2019 06:10
Reklama

Skoro už to vypadalo, že vývojáři z RedLynx na druhé rozšíření pro Trials Rising zapomněli. Po DLC Sixty-Six, kterého jsme se dočkali necelé dva měsíce po vydání hry sice autoři nepolevili a hru v mnoha směrech aktualizovali, o druhé expanzi s názvem Crash & Sunburn však dlouho nepadlo ani slovo. Až do letošního Gamescomu.

Dobrou zprávou je, že fanoušci na vydání Crash & Sunburn nebudou muset dlouho čekat. Rozšíření bude ke stažení už 10. září a svůj obsah připomíná trailerem. Hlavním tahákem budou samozřejmě nové rozmanité tratě, kterých přibyde rovnou 37. Ty se budou soustředit pouze na jižní polokouli a zavedou nás do Jižní Ameriky, Afriky a Austrálie.

Zapomenout ale nesmíme ani na dvě nové motorky a pochopitelně i několik oblečků. Crash & Sunburn bude k dispozici jako součást season passu nebo samostatně za cenu 12 dolarů na všech platformách, tedy PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi. Navíc se objeví i v katalogu služby Uplay+ a chystá se i na streamovací platformu Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama