CHVRCHES pracují na hudbě pro DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CHVRCHES pracují na hudbě pro DS

CHVRCHES pracují na hudbě pro DS

Marek Selinger

Marek Selinger

27. 8. 2019 07:10
Reklama

Tak jsme zase jednou měli pravdu. Již v březnu jsme na základě setkání Hidea Kodžimy a skotské elektropopové skupiny CHVRCHES a následných fotografií na Instagramu spekulovali o tom, že by se v nadcházejícím díle japonského designéra mohla objevit hudba právě od tohoto uskupení. A dnešní zprávy toto potvrzují.

Jak si totiž všiml jeden šikovný uživatel serveru ResetEra, CHVRCHES ve spolupráci s americkým zpěvákem Khalidem a triem říkající si DJ Lazer pracují na kompilaci hudby, jež ponese název Death Stranding: Timefall. Informace o ní se objevily na oficiálních stránkách PlayStationu v sekci často kladených dotazů, přičemž dle popisu by se mělo jednat o původní hudbu, která byla stvořená pro účel tohoto titulu. V době vydání hry vyjde Death Stranding: Timefall na všech známých streamovacích platformách, dokonce bude přibalený k některým sběratelským edicím.

My rádi slyšíme, že se naše oblíbená kapela opravdu v Death Stranding objeví a nemůžeme se dočkat, co si CHVRCHES ve spolupráci s ostatními umělci (a vlastně i Kodžimou samotným) na nás nachystají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama