Úvod do atlantského DLC AC:O je zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úvod do atlantského DLC AC:O je zdarma

Úvod do atlantského DLC AC:O je zdarma

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 8. 2019 14:00 7
Reklama

Ubisoft rozdává, kde může, a tak se mimo dnes dobíhající šance získat zdarma For Honor či oznámení týden trvající možnosti vyzkoušet Rainbow Six: Siege naskytla i příležitost chopit se natrvalo dodatečného obsahu pro Assassin's Creed: Oddysey. A to konkrétně Fields of Elysium, první ze tří epizod druhého vydaného DLC, Fate of Atlantis.

Tento minipříběh, jenž vás uvede do daleko grandióznějšího a mnohem pompéznějšího osudu legendární Atlantidy, můžete již nyní získat skrze Steam i Uplay, přičemž čas tak učinit máte až do 1. září, kdy celá akce skončí. Ve srovnání s původní hrou nabývá Fields of Elysium i zbylé dvě epizody mnohem fantasknějšího tónu, a namísto řešení sporu mezi Athénami a Spartou se tak vrhnete do svrhávání falešných bohů a objevování pokladů bájného města a jeho blízkého okolí.

Jestliže jste tedy posledního Assassina prošli již křížem krážem a váhali jste zda investovat či neinvestovat do nabízeného seasson passu, může tato akce představovat onu ideální příležitost jak bez jakéhokoli rizika dodatečný obsah vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama