Beat Saber dostává nové songy zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beat Saber dostává nové songy zdarma

Beat Saber dostává nové songy zdarma

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

31. 8. 2019 07:47 2
Reklama

V současné době nejúspěšnější VR hra Beat Saber od českého studia Beat Games dostává nový update. Po dodatečném placeném obsahu v podobě několika skladeb od populárních Imagine Dragons je na řadě další várka obsahu zdarma. Spolu s ní ale samozřejmě přicházejí i opravy známých chyb a další vychytávky.

Balíček pojmenovaný Original Soundtrack Vol. 3 je bezplatným rozšířením obsahující hned šest nových songů a k dispozici je už v tuto chvíli. Mimo nového obsahu ale nabízí ještě možnost změny barvy vašich světelných mečů, případně not a okolního osvětlení.

Kromě kritické chyby, která výjimečně zabraňovala správnému spuštění samotné hry se autoři zaměřili na ještě lepší detekci vašeho pohybu, takže byste měli být ve svém rytmickém snažení přesnější než kdy jindy. Pokud jste ve světě virtuální reality nováčky a Beat Saber vám dosud unikal, můžete se se hrou seznámit v naší recenzi, kde si odnesla absolutní hodnocení, případně zhlédnout přiložený trailer. Dosavadní fanoušci se mohou naopak podívat na seznam nových skladeb a zvážit, jestli není na čase se do Beat Saberu za novým obsahem vrátit.

  • Jaroslav Beck, Jan Ilavsky – Origins (ft. Mutrix)
  • Morgan Page – Reason For Living
  • Pegboard Nerds – Give A Little Love
  • PIXL – Full Charge
  • Slippy – Immortal
  • Boom Kitty – Burning Sands

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama