Control čeká photo mód a řada úprav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Control čeká photo mód a řada úprav

Control čeká photo mód a řada úprav

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 9. 2019 11:40 6
Reklama

Možnost zachytit na fotce některý z unikátních momentů hry se může ukázat být jako skvělá funkce, zejména pokud se bavíme o tak skvěle vyhlížejících titulech, jako je nedávno vydaný Control. Ten sice tuto funkci v současné době ještě neobsahuje, avšak již brzy by se jí měl dočkat.

Mimo pořizování pěkných obrázků nás však v budoucích updatech čeká i možnost povypínat některé z rušivých efektů, jako je motion blur či filmové zrnění. Efekt, který se však svého přidání nedočká, je HDR. O jeho (ne)implementaci před vydáním hry sice zprávy proudily, avšak nyní se skutečně potvrzuje, že se ho s největší pravděpodobností nedočkáme ani v budoucnu.

Navzdory výše zmíněným změnám a dílčím opravám herní mapy není však možné odhlédnou od nejpalčivějšího z nedostatků - problematického technického stavu, ve kterém Control dorazil na konzole. Remedy jsou si problému vědomi, což reflektují prohlášením, že na zlepšení optimalizace aktuálně pracuje. Současně však dodávají, že se jedná o složitý problém, jež vyžaduje značnou míru času, a nestane se tak přes noc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama