Vtipné video přibližuje svět The Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vtipné video přibližuje svět The Outer Worlds

Vtipné video přibližuje svět The Outer Worlds

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 9. 2019 07:28
Reklama

Do vydání očekávaného RPG od studia Obsidian, The Outer Worlds, odtikávají poslední týdny. Ale i přesto, že jsme ze hry mohli vidět již mnohé, na samotné bližší seznámení se světem ještě nedošlo. Nebo alespoň ne v takové míře jako nyní. A jak lépe si kolonii Halcyon představit než skrze vtipně pojatou ukázku.

Vybaven nakažlivým entusiasmem nás tak vypravěč seznamuje s rozmanitou paletou zbraní, tvory, jejichž pohlazení se neukazuje jako nejlepší nápad nebo se společenským vyžitím v podobě barů a kulinářských center. Zkrátka a dobře, základní výbava správného mezihvězdného cestovatele.

Když už padla zmínka o zbraních, ty samozřejmě nesmí chybět a skrze svoji pestrost a nápaditost znovu dokazují, že vývojáři při jejich navrhování nikterak nelenivěli. Není totiž problém narazit na podobné výkvěty moderní technologie, jako je elektřinou nabité kladivo, zmenšovací pistole nebo... sci-fi kanón schopný vyslat do vzduchu vesmírné prase? Dobře, tímhle vývojáři překvapili i nás.

Každopádně, mimo stylové přehlídky zbraňového arsenálu došlo i na připomenutí systému fobií, tzv. Flaws, či na letmou ukázku užitečné schopnosti na chvíli zpomalit čas. Abychom však nevyzradili příliš a o prožitek vás neochudili, přikládáme samotný trailer.

The Outer Worlds vychází 25. října na PC, Xboxu One, PlayStationu 4 a bez bližšího data vydání i na Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama