Multiplayer bude do Cyberpunku sedět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer bude do Cyberpunku sedět

Multiplayer bude do Cyberpunku sedět

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 9. 2019 11:28 12
Reklama

O multiplayeru do Cyberpunku jsme se již několikrát bavili. Po jeho potvrzení zajisté část fanoušků zajásala, další část se ale obávala toho, jak se vývojáři popasují s multiplayerem do hry, která byla prezentovaná jako čistě singleplayerový zážitek. Studio ale slibuje, že multiplayer bude do příběhu Cyberpunku sedět.

Level designer Max Pears tvrdí, že samotné potvrzení toho, jestli multiplayer v Cyberpunku bude, trvalo hodně dlouho, a to právě z toho důvodu, aby mód pro více hráčů seděl jako do příběhu, tak filozofii herního designu. „Zatím toho nemohu moc říct, jelikož zde stále probíhá nějaký proces, který je právě o tom, aby multiplayer seděl do příběhu, a taktéž do toho, jaká jsme společnost, protože právě příběh je pro nás extrémně důležitý.“

Stále je zde ale spoustu práce. „Stále na tom pracujeme a taktéž nabíráme ty správné lidi. Náš hlavní cíl je pořád singleplayer, a chceme, aby lidé pochopili, že tento svět je na singleplayer obrovský“. Doufáme, že se práce na multiplayeru vydaří, i když se ho dočkáme nejspíše až velmi dlouho po vydání. Cyberpunk 2077 vychází 16. dubna na PC, PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama