Singlové DLC pro RDR 2 se nechystá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Singlové DLC pro RDR 2 se nechystá

Singlové DLC pro RDR 2 se nechystá

Marek Selinger

Marek Selinger

27. 9. 2019 17:02 7
Reklama

V posledních dnech se bujaře spekulovalo, zdali po vzoru prvního Red Dead Redemption, které se časem dočkalo masivního DLC se zombie tématikou, se stejnou cestou Rockstar nevydá i v případě pokračování z loňského roku. S pravděpodobně definitivní odpovědí na tuto otázku přišel magazín VG24/7, jenž vyzpovídal zástupce tohoto studia.

A pokud jste si přáli vrátit do úžasného světa Red Dead Redemption 2 v poněkud „pozměněné“ variantě, máme pro váš špatnou zprávu. Dle slov vývojářů se nic takového nechystá, naopak platí skutečnost, že nadále bude obohacována jen online složka hry. „Maximálně se soustředíme na Red Dead Online, už nyní je toho tam spousta co dělat. Chceme přinášet to, co hráči mají rádi v části pro jednoho hráče, ale pro online svět,“ vysvětluje postoj týmu Katie Pica, jež má na starost právě složku pro více hráčů. Byť v rozhovoru nezazní exaktně „ne, DLC pro singleplayer nikdy neuděláme“, je více než patrné, jakým směrem odpověď míří.

Druhé Red Dead tak patrně čeká stejný osud jako Grand Theft Auto V. I tam se dlouho o singleplayerovém DLC spekulovalo, to nicméně nikdy nespatřilo světlo světa. Stejně tak se tam Rockstar dlouhodobě zaměřoval (a stále zaměřuje) na online svět, který mu díky mikrotransakcím generuje vysoké zisky. Není tak překvapením, že stejný model chce uplatnit i u svého nejnovějšího počinu. Ona už i příběhová část RDR 2 nabízí v současné podobě desítky, možná až stovky hodin zábavy. Přesto nezastíráme, že by nás singlové rozšíření nepotěšilo. Ale bohužel, z logických důvodů dostala přednost jiná část hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama