Sledujte trailer k rozšíření pro Rage 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte trailer k rozšíření pro Rage 2

Sledujte trailer k rozšíření pro Rage 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 9. 2019 05:55
Reklama

Na Rage 2 se mezi hráči sice příliš často nevzpomíná, autoři se ale nevdávají. Zájem o frenetickou střílečku se naposledy pokusili oživit režimem New Game Plus, na pomoc si přizvali také válečného veterána Blazkowicze, aby zážitek trochu okořenil skrze voice pack. Nyní se do hry dostává další obsah.

Tentokrát jde o rozšíření Rise of the Ghosts. Původně mělo vyjít už v srpnu, bylo však odloženo na konec září. Nový trailer připomíná, co se ve světě Rage 2 děje. Vše se točí kolem nové frakce - Ghosts. Její členové se po válci stáhli do ústraní, na nějaký čas se stali pouhou legendou. Nyní se však ukazuje, že jsou příběhy pravdivé. Zmutovaní darebáci tropí neplechu v Overgrown City. A přesně tam se musí hlavní hrdina vydat.

K dispozici je tedy nový region a nepřátelská frakce. S nákupem Rise of the Ghosts získají hráči také neokoukanou hračku – takzvaný Feltrite Laser Launcher. Za zmínku stojí i schopnost Void. S její pomocí lze nepřátele vymrštit do vzduchu a následnou střelbou způsobit explozi.

Rise of the Ghosts vyjde na 15 dolarů. Nejde o poslední placené rozšíření, to další by mělo být k dispozici během následujících měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama