Dauntless opouští early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dauntless opouští early access

Dauntless opouští early access

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 9. 2019 07:46 1
Reklama

Free-to-play akční RPG podobné sérii Monster Hunter jménem Dauntless přichází s verzí 1.0. Stalo se tak více než rok po vydání beta verze, kterou následoval early access v květnu letošního roku. Update s názvem Aether Unbound se však nesoustředí pouze na stabilizaci a opravu chyb, ale přináší do fantasy lovecké hry i nový obsah. 

Kromě nové zbraně, se kterou souvisí i nový quest, se mohou fanoušci těšit na přepracovaný systém týdenních výzev, které se přetransformovaly do Bounty systému, zaměřeného na jednotlivé kořisti. Novinkou je i časově omezený úkol Friends Indeed, který odmění vaše úspěchy s přáteli. V oblasti Shattered Isles se navíc můžete pustit do boje s novým monstrem s názvem Tempestborne Stormclaw.

S novou verzí ale přibyly i drobnosti vylepšující hratelnost. Mezi ně patří možnost přeskočit cut scény, vylepšení grafiky a uživatelského rozhraní, plynulejší chod hry a samozřejmě oprava známých chyb. Update je již v tuto chvíli dostupný na všech platformách, tedy PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, vydání portu pro Switch je stále v plánu na konec letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama