TLOU II trhá rekordy v předobjednávkách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TLOU II trhá rekordy v předobjednávkách

TLOU II trhá rekordy v předobjednávkách

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 9. 2019 16:49 21
Reklama

Další den, další novinka týkající druhého The Last of Us. Ne, ani dnešek nebude výjimkou, opět tu máme zprávu týkající se tohoto vysoce očekávaného titulu. Tentokrát to nebude text pojící se nějakými faktickými údaji, ale pouze spekulacemi. Ale spekulacemi, které se velmi pravděpodobně zakládají na pravdě.  

Týkají se totiž počtu předobjednávek The Last of Us Part II, které dle insidera, jenž vystupuje na Twitteru pod přezdívku Benji-Sales, trhají celkové rekordy všech exkluzivních her pro PlayStation 4. Tedy ani Marvel’s Spider-Man, čtvrté Uncharted, Bloodborne nebo snad dokonce Horizon Zero Dawn se nepředobjednávaly tak rychle, jako aktuálně vyvíjený projekt studia Naughty Dog. Tyto statistiky se mají týkat jak fyzických, tak i digitálních kopií.

Samozřejmě je nutné brát na zřetel, že se nejedná o žádné oficiální informace, nicméně vzhledem k historii těchto vývojářů se hráči oprávněně nebojí, že by pokračování příběhu Ellie a Joela dopadlo špatně. Naopak, titul vypadá skutečně skvěle a my se nemůžeme dočkat 21. února, kdy by se měl dostat na pulty obchodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama