Bungie pracuje na další franšíze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie pracuje na další franšíze

Bungie pracuje na další franšíze

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 10. 2019 08:34 2
Reklama

Před nějakou dobou se studio Bungie odtrhlo od Activisionu. To mělo za následek revoluci v Destiny 2, které se, kromě přechodu na Steam a nově i Discord, stane z jedné části F2P titulem. To ale není jediné, na čem firma v tuto chvíli pracuje.

Minulý rok totiž do studia investoval čínský vydavatel NetEase, a to částkou 100 milionů dolarů. To mělo prý pomoct k tomu „vytvářet nové světy“, a zatímco fanoušci studia si mysleli, že se jedná o další díl Destiny či novou expanzi, dozvěděli jsme se, že Bungie pracuje na zcela nové franšíze, které bychom se měli dočkat do roku 2025.

V rozhovoru pro IGN se ředitel Bungie Pete Parsons vyjádřil tak, že se chce stát jednou z nejlepších společností v zábavním průmyslu, a do roku 2025 se chtějí stát multi-franšízovým studiem. Cesta je ale ještě dlouhá, a Parsons o nové hře nic neprozradil. Stále je ale prý spousta práce na Destiny 2, které by se mělo stát „samostatným evolvujícím se světem“. Pokud jste Destiny 2 ještě nevyzkoušeli, od zítra se na Steamu, PS4 a XONE spustí kromě nové expanze Shadowkeep také F2P verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama