LEGO TLOU, proměna Ellie a první díl v PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LEGO TLOU, proměna Ellie a první díl v PS+

LEGO TLOU, proměna Ellie a první díl v PS+

Marek Selinger

Marek Selinger

2. 10. 2019 07:40 17
Reklama

Čím jiným vykopnout den než novinkou týkající se druhého The Last of Us. Včerejšek nám tak trochu trestuhodně unikl, nicméně dnes vám naservírujeme hned několik zajímavých zpráv spojených s novinkou studia Naughty Dog.

A začneme na tak trošku odlehčené notě. Jeden z fanoušků, Adam Middleton, si dal neskutečnou práci a vytvořil artwork ukazující ústřední dvojici tak, jak by asi vypadala, kdyby se je rozhodla dánská firma LEGO zpracovat jako svou stavebnici. Své dílo zveřejnil na serveru ArtStation a sklidil za něj zaslouženou chválu. Však posuďte sami:

LEGO TLOU, proměna Ellie a první díl v PS+
i Zdroj: Hrej.cz

Kdyby náhodou Adam svojí prací vybudil představitele firmy ke konání a my bychom se tím pádem dočkali reálného zpracování Joela a Ellie v LEGO podobě, určitě bychom neprotestovali. Kromě toho se včera objevilo původní The Last of Us v nabídce pro předplatitele služby PlayStation Plus. Tudíž všichni zájemci o první průchod, případně zopakování si tohoto zapamatování hodného příběhu mohou zamířit do PS Storu a odtamtud titul (společně s MLB The Show 19) stáhnout. Aby Sony na tuto skutečnost dostatečně a znovu upozornila, vydala zbrusu nový trailer o Ellie. Ten ukazuje její proměnu z možná až trochu prostomyslné dívky na nebezpečnou ženu, která zkrátka ví, jak si ve světě hry poradit.

The Last of Us Part II vychází 21. února příštího roku. Jak se těšíte?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama