Ukázka ze Switch verze Overwatche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka ze Switch verze Overwatche

Ukázka ze Switch verze Overwatche

David Plecháček

David Plecháček

2. 10. 2019 09:44 1
Reklama

Po letech dostane hybridní konzole Nintendo Switch fenomén posledních měsíců – Overwatch. I když se hitu od Blizzardu dočkáme možná o něco později, než by bylo hráčům milé, nemůžeme ve výsledku říct, že to pro Switch nebude velká událost. Dosud se o portu jenom mluvilo, teď je na čase podívat se na nejnovější záběry.

Nové video zveřejnilo IGN. Jedná se o jednu hru na eskortní mapě Hollywood. Po celou dobu se IGN omezuje na jednoho hrdinu, nebo lépe řečeno hrdinku, Moiru. Většina hráčů ale moc dobře ví, jak se Overwatch hraje a ukázka tak neprezentuje zábavnost samotné akce jako spíše její technický stav.

Verze, na kterou se níže můžete podívat, je hraná v zadokovaném režimu na klasické obrazovce, nikoliv v handheldu. Po grafické stránce možná Overwatchi chybí trochu té ostrosti (jedná se o 900p, v handheldu se přepne do 720p), navíc je framerate zamčený na 30 snímcích za vteřinu, mnohem zvláštnější je ale podivně deformovaný zvuk. Nevíme, co je jeho příčinou, ale je možné, že se jedná o chybu v záznamu, nikoliv ve hře.

Kromě hry samotné bude zajímavé sledovat, jak si povede se svou konkurencí. Paladins, svým zaměřením relativně podobná hra, totiž vypadá prakticky totožně, ale na rozdíl od Overwatche na Switchi funguje v 60 FPS. Spousta hráčů si tak klade otázku, proč se Blizzardu nepodařilo docílit stejné hodnoty. Zároveň se ale většina z nich shoduje i na tom, že Switch verze vlastně nevypadá tak zle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama