Kdo podle NHL 20 získá Stanley Cup
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kdo podle NHL 20 získá Stanley Cup

Kdo podle NHL 20 získá Stanley Cup

Marek Selinger

Marek Selinger

3. 10. 2019 07:40
Reklama

Bylo to dlouhé a nepříjemné čekání, ale nakonec jsme se dočkali. Po letním strádání konečně opět můžeme trávit dlouhé noci pozorováním nejlepší hokejové ligy světa, kanadsko-americké NHL. Jelikož máme za sebou teprve první porci zápasů, je obtížné odhadovat, jak celý nadcházející ročník v červnu vyvrcholí. Ostatně kdo by si ještě v lednu tipl, že pro slavný pohár Lorda Stanleyho si dokráčí v té době vůbec nejhorší tým celé ligy, St. Louis Blues? Nakonec to tak dopadlo a nutno říci, že zcela zaslouženě.

To, kdo bude s pohárem slavit po devítiměsíčním zápolení, si už tradičně zkusila zaspekulovat i společnost EA pomocí svého titulu NHL 20. Opět nasimulovala celou sezónu, aby se jejím vítězem stali… bostonští Medvědi i s českými Davidy, Pastrňákem a Krejčím. Ti by si měli ve finále v šestizápasové sérii poradit s nejnovějším týmem celé ligy, Vegas Golden Knights. Bruins se tak dle EA podívají do druhého finále za sebou, v tom posledním nestačili na již zmíněné vítěze ze St. Louis. K celkovému vítězství jim pomůže i nejužitečnější hráč celého play-off Brad Marchand, který během 25 zápasů vyřazovací části stihne nasbírat 32 kanadských bodů.

Nicméně vítězství Bostonu není jedinou předpovědí ze stáje EA. Ta dále dává tušit, že Calder Trophy pro nejlepšího nováčka sezóny si odnese poslední jednička draftu Jack Hughes z New Jersey Devils. Ten během své úvodní sezóny stihne nasbírat 87 bodů. Nejproduktivnějším plejerem bude coloradský Nathan Mackinnon, jeho bodový zisk dosáhne 119 zářezů. 55 branek nastřílí a ocenění pro nejlepšího střelce získá ruský sniper Alexander Ovečkin a individuální statistiky obránců ovládne Žralok Erik Karlsson s 85 body. V základní části sice zvítězí Blesky z Tampy, ti však narazí v druhém kole play-off na pozdější vítěze z Bostonu.

Co na předpovědi NHL 20 říkáte vy? Přejete si jejich naplnění, nebo fandíte v zámoří úplně jinému týmu? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama