Kaplan nabízí postavy z OW do Smash Bros.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kaplan nabízí postavy z OW do Smash Bros.

Kaplan nabízí postavy z OW do Smash Bros.

David Plecháček

David Plecháček

4. 10. 2019 08:22 1
Reklama

I když Overwatch vyšel už v roce 2016, jeho příchod na Switch bude velkou událostí. Kromě technického stavu, v němž jej budou hráči hrát, se ale v posledních hodinách řeší i něco diametrálně odlišného – jestli by Overwatch mohl na Switchi ovlivnit jinou hru, jmenovitě Super Smash Bros. A mnozí myslí, že propojení není vůbec špatným nápadem.

O této myšlence hovořil například i Jeff Kaplan, producent a ředitel vývoje hry, v rozhovoru pro IGN. „Celému týmu Smash Brothers, vyberte si kteroukoliv postavu, kterou chcete, my je milujeme všechny!“ řekl. „Všechny jsou naše děti, můžete mít jakéhokoliv z nich. Můžete si vybírat ze všech jednatřiceti.“

V teoretické rovině by se spolupráci nemusel vyhýbat ani tým SSB, respektive celé Nintendo. Kromě klasických Nintendo postav se totiž soupiska začíná rozšiřovat i o charaktery z jiných her, naposledy třeba o duo Banjo-Kazooie. Zapojení kohokoliv z populární hry od Blizzardu by tak ve finále dávalo docela i smysl, a evidentně mu nic nebrání.

Kdyby si Kaplan měl vybrat, sáhl by po Tracer, po nerychlejší a nejagilnější postavě hry. „Je to naše holka, náš maskot. Byla by mou první volbou,“ řekl redaktorům IGN. Zároveň ale dodal, že hned několik dalších postav je v závěsu, jmenovitě například Doomfist, který se svými vlastnostmi do SSB náramně hodí. „Přesto, kdyby to bylo na mě, volil bych právě Tracer,“ trvá na svém člověk nejpovolanější.

Overwatch ve své legendární edici zamíří na Switch už tento měsíc, konkrétně 15. října. Ať už budete hrát v doku, hra bude (minimálně z počátku) ve 30 FPS, v doku ale nabídne rozlišení 900p, v handheld režimu jen 720p. Níže se můžete podívat na dřívější trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama