Beat Saber dostává další balíček skladeb
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beat Saber dostává další balíček skladeb

Beat Saber dostává další balíček skladeb

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 10. 2019 13:31 7
Reklama

Když Jaroslav Beck v červenci odstoupil z pozice CEO společnosti Beat Games, jako hlavní důvod uvedl zaměření se na rozvoj hudebního katalogu hry Beat Saber. Další výsledek jeho práce na sebe nenechává dlouho čekat a po bezplatném rozšíření Original Soundtrack Vol. 3 dostává oblíbená VR hra po čase další placený balíček.

Ten bude tentokrát zaměřený na pop rockovou kapelu z Las Vegas s názvem Panic! at the Disco a obsahem budou čtyři skladby s názvy The Greatest Show, Victorious, Emperor’s New Clothes a High Hopes. The Panic! at the Disco Music Pack je k dispozici už v tuto chvíli a vzhledem k menšímu počtu skladeb se prodává za cenu pouhých 7 dolarů, na našem PlayStation Storu vyjde na 189 Kč.

Vzhledem k poměrně rychle přibývajícímu obsahu to vypadá, že se z Beat Saberu brzy stane celkem obsáhlá platforma pro spoustu hudebního vyžití. Uvidíme, jestli vývojářům nasazené tempo vydrží a jaké žánry se v rámci DLC rozhodnou prozkoumat. Prozatím se podívejte na ukázku z nového přídavku a dejte nám vědět, jestli se vám autoři s tímto výběrem trefili do noty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama