Ghostbusters, Grid a Tropico 6 v trailerech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghostbusters, Grid a Tropico 6 v trailerech

Ghostbusters, Grid a Tropico 6 v trailerech

Marek Selinger

Marek Selinger

5. 10. 2019 09:44
Reklama

Podzimní sezóna je v plném proudu, každý týden vychází hned několik zajímavých titulů. Proto není divu, že jednotlivé firmy se předhánějí v marketingové podpoře, v tomto období je ohromně důležité umět si prosadit svůj projekt. V posledních desítkách hodin jsme se tak dočkali hned tří launch trailerů na zajímavé tituly.

A nabídka je to více než pestrá. Máme tu reboot závodní série, konzolový port strategie i remaster jednoho filmového kousku. Začneme tedy pěkně popořádku. Již příští pátek vychází nejnovější dílko britských matadorů z Codemasters. Znovuzrozená série Grid slibuje propracovanou AI, těsné souboje kolo na kolo i pěknou grafiku s mnoha efekty. Dle Tadeáše a jeho hraní na Gamescomu novinka vypadá nadějně, k ukrácení posledního týdne, než titul konečně dorazí pulty obchodů, si můžete pustit launch trailer:

Další dvě ukázky se vztahují ke hrám, kterých jsme se dočkali již dříve. Šesté Tropico vyšlo na PC již v průběhu jara, přičemž David vyjádřil svou podporuEl Presidentovi čtyřmi body z pěti. Aktuálně tedy tato budovatelská strategie vychází i na konzolích, kde by se teoreticky mohly vyskytnout problémy s ovládáním. Ale dne našich zkušeností s předchozím dílem jsou tyto obavy liché. I Tropico 6 dostalo svůj launch filmeček:

A konečně se dostáváme k poslednímu dnešnímu titulu. Tím je remaster Ghostbusters: The Video Game, kde jsme si mohli užít i hlasů původních herců z filmového zpracování Krotitelů duchů. Původní hra vyšla již v roce 2009, pracovali na ní vývojáři ze studia Terminal Reality, po jedné dekádě se nám tak dostává předělané verze. Tu měl na starost tým Saber Interactive, pokud tedy toužíte si zopakovat filmově laděnou hru, máte ideální šanci. Cena je nastavena na relativně přijatelných 30 euro.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama