Marvel’s Iron Man VR dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marvel’s Iron Man VR dostává datum vydání

Marvel’s Iron Man VR dostává datum vydání

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 10. 2019 15:30
Reklama

Jedním z nejvýraznějších překvapení první prezentace State of Play od Sony se v březnu stalo odhalení superhrdinské hry pro virtuální realitu s názvem Marvel’s Iron Man VR. Studio Camouflaj, autoři epizodické adventury République, strávilo jejím vývojem poslední tři roky a podle příspěvku na PlayStation Blogu to vypadá, že podstatná část práce na hře je již hotová.

Vývojáři totiž mimo jiné odhalili její datum vydání, které připadá na 28. února příštího roku. Marvel’s Iron Man VR bude exkluzivitou pro PlayStation 4 a na hru pro virtuální realitu nabídne celkem neobvykle mimo té standartní i digitální deluxe edici s několika bonusy. Její cena bude o deset dolarů vyšší než u základní verze, tedy 50 dolarů.

Bonusovým obsahem bude především čtveřice obleků a 12 výzkumných bodů, které budete moci uplatnit při získávání nejrůznějšího vybavení pro váš oblek, čímž získáte výhody do začátku hry. Další součástí dražší edice bude digitální soundtrack a také téma pro PS4. V případě předobjednávky dostanete opět čtveřici obleků a téma pro vaši konzoli, tyto bonusy ale budou odlišné od těch, které získáte v deluxe verzi. Podrobnosti naleznete v přiložených obrázcích.

Společně s odhalením data vydání byl zveřejněn také trailer představující herní náplň a hlavního záporáka jménem Ghost. Hra dále nabídne propracovaný příběh s možností konverzace s postavami známými z univerza Marvelu a v neposlední řadě pochopitelně i spoustu akce. Podívejte se sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama