Sledujte rozdíl 21 let v rámci MediEvilu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte rozdíl 21 let v rámci MediEvilu

Sledujte rozdíl 21 let v rámci MediEvilu

Marek Selinger

Marek Selinger

11. 10. 2019 17:40
Reklama

21 let, to je 7670 dnů, 184 082 hodin nebo 110 449 33 minut. A tak dále. Dalšími počty vás nebudeme zdržovat. Nicméně 21 let je také doba, která uběhla od vydání původního MediEvilu ještě na původním PlayStationu, a remaku, který na PS4 dorazí již přesně 14 dní.

Aby Sony dostatečně ukázala rozdíl, na kterém vývojáři ze studia Other Ocean Interactive v poslední době pracovali, vydala více než půlhodinové video, ze kterého je patrný posun titulu jako takového, ale i vlastně celého videoherního průmyslu. Nemusíme zmiňovat, že v rámci zrestaurované verze je všechno vytvořené od píky, hra vznikala jako věrná originálu, ale naprostá konkurenceschopná dnešního data v kalendáři. Nicméně samotná hratelnost, která nás tak bavila již na konci minulého tisíciletí, by měla zůstat zachována.

Remake MediEvilu navíc bylo možné vyzkoušet v demoverzi, dokonce včetně českého dabingu, tudíž by případní zájemci měli mít jasno, jak se za oněch 21 let příběh Sira Daniela Fortesquea proměnil. S úctou a grácií tak bude velice pravděpodobně bude navázáno na původní práci týmu Cambridge Studio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama