Sledujte souboj s AT-ST v ukázce z Fallen Order
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte souboj s AT-ST v ukázce z Fallen Order

Sledujte souboj s AT-ST v ukázce z Fallen Order

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 10. 2019 06:38 4
Reklama

Star Wars Jedi: Fallen Order vychází přibližně za měsíc, na internet se tedy pomalu dostávají další a další ukázky ze hry. Zatímco posledně šlo o krátký trailer, nyní je k dispozici hned osmiminutové video, v němž jsou ukázány různé části hry.

K vidění jsou například jeskyně na domovské planetě Wookiů – Kashyyyk. Mnohem zajímavější jsou ale potyčky s nepřáteli, krom elitních jednotek Impéria natrefí Cal Kestis třeba na mašinu AT-ST.

Objevily se také nové informace přímo od vývojářů, detaily prozradil Stig Asmussen. Respawn si v poslední době evidentně dal hodně záležet na balancování hry. „Asi tou největší změnou prošla obtížnost hry. Většina z nás má ráda výzvu, ale uvědomujeme si, že tohle je Star Wars, které má kolem sebe velké publikum. Nechceme, aby se někdo cítil být odstrčený. Udělali jsme tedy pár úprav,” vysvětlil Asmussen. Do hry byly přidány hned dvě obtížnosti. Jedna pro hráče, jejichž cílem je v klidu si vychutnat příběh, jedna pro opačnou část spektra. Ta by zase měla nabídnout větší výzvu.

Nechal se také slyšet, že je hra po příběhové stránce podobná spíše originální trilogii, než pozdějším prequelům a novým dílům z produkce Disney. Jedním dechem dodal, že nechtěli hrát na jistotu a ve vyprávění se snažili být odvážní.  

Star Wars Jedi: Fallen Order se chystá na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání je stanoveno na 15. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama