Trailer učí, jak zacházet s mečem v MediEvil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer učí, jak zacházet s mečem v MediEvil

Trailer učí, jak zacházet s mečem v MediEvil

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 10. 2019 09:17
Reklama

V minulém videu byly fanouškům remaku MediEvil představeny techniky práce se štítem, bránit se tedy již umí. Nyní je čas ofenzívy. Co všechno může Daniel Fortesque na bojišti využít?

Udatný rytíř má k dispozici širokou paletu zbraní. Dlouhé meče, krátké meče, palice i kladiva. Některé zbraně se hodí na konkrétní situace, kupříkladu dlouhým mečem lze zasáhnout hned několik nepřátel najednou a všechny je paralyzovat, zatímco krátkým se kostlivec obyčejně trefí pouze do jednoho neřáda. Na větší vzdálenosti se potom hodí kuše nebo luk.

Nepřátelé jsou naneštěstí vcelku protřelí. Chvilkovou nepozornost mohou potrestat drzou krádeží zbraně, což zamrzí především v případě, kdy jde o vzácný exemplář. I v těchto situacích si ale Daniel Fortesque umí poradit. K útoku totiž neváhá použít svou paži, kterou pro tyto účely dočasně vysadí z ramenního kloubu.

Od vydání původního dílu uběhlo už 21 let. Při této příležitosti připravila Sony ve spolupráci s vývojáři ze studia Other Ocean Interactive půlhodinové video, v němž původní hru srovnávají s remakem. Zajímavé video by vám rozhodně nemělo uniknout.

MediEvil vychází 25. října exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama