Wastelanders pro F76 vyjde později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wastelanders pro F76 vyjde později

Wastelanders pro F76 vyjde později

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2019 10:10 1
Reklama

Včera jsme psali o překvapivém prodejním úspěchu Anthemu, který i přesto potřebuje sypat obsah jako sůl. Fallout 76 je na tom pověstí podobně, prodejně je na tom ale mnohem hůře, a tak potřebuje sypat obsah... no ještě s větší vervou. To, že dosud největší rozšíření letos nevyjde, tomu moc nepomáhá.

Možná si také skoro po půl roce vzpomenete na letošní E3, konkrétně na rozpačitou konferenci Bethesdy a to, s jakou „pompou“ bylo Wastelanders vlastně oznámeno. To mělo fundamentálně změnit celou hru. Tak třeba se mělo jednat o rozšíření, které přidá NPC. A questy. Jo a také strom dialogů. A to sice asi není všechno, ale je to něco, co vývojáři nadšeně na E3 prezentovali přítomným divákům jak v sále, tak u obrazovek.

„Tvrdě jsme letos na Falloutu 76 pracovali, včetně největší bezplatného updatu, Wastelanders. Jsme sice nadšení, jak Wastelanders do sebe krásně zapadá, ale potřebujeme ještě trochu času na to, aby bylo rozšíření nejlepší možné, bezproblémové, a tak jeho vydání posouváme na první čtvrtletí příštího roku,“ říká Bethesda.

I přes rýpavý úvod se zdá, že Bethesda své práci opravdu věří a věří i v to, že Wastelanders změní úhel pohledu hráčů na celý problémový Fallout 76. Jestli je to v jeho silách nebo ne, je předběžné řešit. Každopádně „Wastelanders se ukázalo být největším rozšířením, které jsme kdy udělali“, takže teď už jen musíme počkat, jak se změna v kvalitě hry projeví.

Bližší informace bude Bethesda vypouštět později. Stejně přiblíží i další novinky, jako jsou privátní servery, Atomic Shop, legendární hráče a podobně. Vše, co se chystá, si můžete přečíst zde. Jste ale vůbec na výsledek zvědaví?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama