Sledujte launch trailer The Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer The Outer Worlds

Sledujte launch trailer The Outer Worlds

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 10. 2019 12:50 2
Reklama

Vývojáři z Obsidian Entertainment vypouští ve spolupráci s vydavatelem Private Division launch trailer k očekávanému RPG The Outer Worlds. V něm se prezentuje především svoboda hráče k přístupu ke hře, takže nebude problém stát se hrdinou nebo záporákem, tichým zabijákem či bezohledným rváčem.

Autoři Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth nebo třeba série Pillars of Eternity mají zkrátka v tomto směru bohatou praxi a dobře vědí, jak zasadit do jimi vytvořeného světa hráčem vytvořenou postavu tak, aby si připadal jeho součástí. Jak je z traileru patrné, vývojáři svou hru kromě zajímavé grafické stylizace okořenili i špetkou humoru, takže by chystané zhruba třicetihodinové dobrodružství mohlo celkem vydatně bavit.

Jak skutečná nakonec možnost volby v The Outer Worlds bude, se dozvíme už 25. října. Hra vyjde na PC, Xboxu One a PlayStationu 4, verze pro Switch by měla dorazit později. Vzhledem k tomu, že je Obsidian Entertainment od minulého roku součástí Xbox Game Studios je pravděpodobné, že se jedná o poslední multiplatformní počin kalifornského týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama