Bend Studio zahájilo práce na novém titulu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bend Studio zahájilo práce na novém titulu

Bend Studio zahájilo práce na novém titulu

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 10. 2019 09:38 3
Reklama

Oregonský tým Bend Studio se ve vodách videoherního vývoje pohybuje již od poloviny 90. let, dlouhé roky se staral o stealth sérii Syphon Filter. V dobách, kdy Sony výrazně podporovala své handheldy PSP a PS Vita, tito vývojáři pracovali na odbočkách sérií Resistance a Uncharted právě pro tyto systémy. Naposledy o sobě dálo Bend Studio výrazněji vědět, když v dubnu letošního roku vydalo zombie open-world akci Days Gone.

Její přijetí bylo rozporuplné, někteří hráči si chválili zábavné herní mechanismy, jiným vadila otravná spousta bugů, jež hra obsahovala. Rozpolcený byl i Pavel, který titulu udělil hodnocení 3/5. Nicméně postupem času, jak přicházely opravné patche, se Days Gone přeci jen vybarvilo v poměrně povedenou PS4 exkluzivitu. Američtí vývojáři si však nemohou dovolit usnout na vavřínech, proto málokoho překvapí, že se do předprodukce dostal jejich další projekt, jak potvrzuje LinkedIn profil jednoho z vývojářů.

Jeremy Vickery, který pro Days Gone vedl práce na nasvícení jednotlivých scén, si na svém profilu na této sociální síti přidal prostou poznámku, která však pro nás slouží jako potvrzení toho, že Bend Studio již začalo dělat na něčem novém. „Nyní pracuji na předprodukčním plánování pro náš další titul,“ stojí na Vickeryho LinkedIn profilu. Otázkou zůstává, zdali se bude jednat o pokračování zmíněné zombie akce z otevřeného světa, nebo úplně nové dílo. Vzhledem k tomu, že se Days Gone velice slušně prodávalo, bychom si tipli na možnost číslo jedna. Tak či onak, výsledek jejich další práce nelze čekat dříve, než za několik let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama