F76 zavádí placené členství s výhodami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F76 zavádí placené členství s výhodami

F76 zavádí placené členství s výhodami

David Plecháček

David Plecháček

24. 10. 2019 08:27 19
Reklama

Fanoušci Falloutu? Mezi vámi asi moc fanoušků Falloutu 76 nenajdeme. Pokud ale někteří aktivně tráví čas u posledního online dílu, Bethesda si pro vás připravila možnost, jak získat odměny navíc, které se vám možná budou hodit. Obdržíte je v rámci prémiového členství, to vás ale bude stát balík peněz.

Tzv. Premium membership, jak se nová služba nazývá, je stvořená pro hráče, kteří chtějí mít ve hře několik bonusů oproti ostatním. Jedná se vesměs o hezké doplňky, například neomezený Scrapbox, do něhož můžete bez omezení vkládat craftovací materiály, survival stan, který poslouží jako fast-travel bod a najdete v něm základní výbavu, nějaké Atomy do Atomic Shopu, nové oblečení a emoty.

Největším lákadlem je ale bezesporu vytvořit si svůj privátní svět. Více méně se jedná o server, na nějž můžete pozvat dalších sedm hráčů a užívat si zdejší svět jen v osmi. Platit však musí jen jeden. Kolik? Poměrně dost. Za rok si Bethesda účtuje 99 dolarů, pokud se rozhodnete pro měsíční variantu, ta vás vyjde na 13 dolarů za měsíc.

Samozřejmě možná nabídnete argument, že nikdo nikoho do investice nenutí, ale pořád musíme vzít v potaz to, že Fallout 76 je klasickou placenou hrou. Poplatky, které si za členství Bethesda účtuje, nám proto připadají neúměrně vysoké, v podstatě na úrovni jiných MMO her, které ale bezproblémově fungují. Novinka se spíše plácá a snaží se, aby nebyla pro autory vyloženou pohromou. Otázkou je, jestli jí takové kroky pomohou.

F76 zavádí placené členství s výhodami
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama