The Long Dark obohatila další epizoda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Long Dark obohatila další epizoda

The Long Dark obohatila další epizoda

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 10. 2019 06:30
Reklama

Survival záležitost The Long Dark trpí na krkolomný vývojový proces. Poté, co se hra vymanila z předběžného přístupu, se vývojáři rozhodli první dvě epizody vcelku zásadně přepracovat. Dalo by se skoro říct, že došlo k malému remasteru. Přibyly nadabované NPC postavy, nové mise, upraven byl také survival režim. Nyní nastal čas další epizody.

Crossroads Elegy je třetí kapitolou, jejímž prostřednictvím je rozvíjena příběhová část hry. Dochází k výměně protagonistů, tentokrát hráči nazují toulavé boty doktory Astrid Greenwoodové, po níž v prvních epizodách pátrali.

Trailer přibližuje, co se doktorce přihodilo. Jejím úkolem je najít a zachránit přeživší, kteří se ztratili ve sněhové bouři. Zároveň musí přijít na to, co se vlastně v zamrzlé divočině děje. Stále jde o survival, takže si Astrid musí dávat pozor, třeba na hladové vlky nebo smrtící mráz.

Příběh The Long Dark v budoucnu rozšíří ještě další dvě epizody. S ohledem na dosavadní pracovní tempo vývojářů ze studia Hinterland si na ně ještě nějaký čas počkáme. Nezbývá než doufat, že se nerozhodnou znovu předělat již vyšlé kapitoly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama