Autoři WD Legion si odklad pochvalují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři WD Legion si odklad pochvalují

Autoři WD Legion si odklad pochvalují

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 10. 2019 10:25 1
Reklama

Minulý týden se nesl v duchu jednoho odkladu za druhým. Jako první se se svými kartami vytasil Naughty Dog, který odsunul druhé The Last of Us z února 2020 na květen. Krátce na to s podobnými zprávami přišel i Ubisoft, který posunul data vydání hned tří svých titulů, mezi kterými bylo i Watch Dogs Legion, původně datované na šestého března příštího roku.

Nově tato open-world akce dorazí někdy v průběhu příštího fiskální období, tedy ne dříve než v dubnu 2020. Ale jelikož právě ten bude patřit Cyberpunku 2077, vsadili bychom si na vydání někdy v průběhu května či června. Ostatně první díl Watch Dogs dorazil na trh právě v pátém měsíci roku 2014. Tak či onak, k odkladu se na svém Twitteru vyjádřili i sami vývojáři z torontské pobočky francouzského giganta, jenž mají práce na ztvárnění po-brexitového Londýna primárně na starost.

V něm popisují své pocity ze zpoždění, které jsou víceméně pozitivní. Mluví o svých ambicích, o funkcích, které udělají z pokračování nezapomenutelný herní zážitek. Oceňují právě čas navíc, který od Ubisoftu z jakýchkoliv důvodu dostali, pomůže jim totiž dokončit hru v takovém stavu, v jakém oni sami chtějí. Zde je nutno podotknout, že Legion svými ambicemi překračuje oba první díly, proto z objektivního hlediska je nutno uznat, že čas navíc titulu jednoznačně pomůže. A samotné autory může částečně ochránit od crunche, který se zejména v poslední době stal strašákem všech videoherních vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama