Death Stranding vyjde na PC v létě 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding vyjde na PC v létě 2020

Death Stranding vyjde na PC v létě 2020

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 10. 2019 17:22 11
Reklama

My sice oslavujeme vznik samostatného Československa volným dnem, kola herního průmyslu se však točí dál. Důkazem je toho i aktuální zpráva, která potěší všechny, komu se zamlouvá již brzy vycházející dílo japonského designéra Hidea Kodžimy Death Stranding, jež na PS4 dorazí již přespříští týden.

Avšak dlouhou dobu zůstávalo otázkou, zdali konzole od Sony bude jedinou platformou, kde se titul objeví. V minulosti jsme tu již měli několik náznaků, že tomu tak nebude, ale oficiálně nic potvrzené nebylo. To se však nyní mění. Kojima Productions totiž na svém Twitteru uvedli, že Death Stranding vyjde na osobní počítače někdy během počátku léta příštího roku. Jakékoliv další detaily nebyly zveřejněny s jednou výjimkou. Vydání na PC se zhostí společnost 505 Games, která stejně učinila i u nedávného Control od Remedy.

Pro hráče na počítačích se tak jedná o vynikající zprávu, že o Death Stranding nepřijdou. Tak nějak se tušilo, že hra tam skutečně dorazí, nicméně my jsme potvrzení PC verze očekávali až po vydání té na PS4. Jak vidno, lišák Kodžima nás opět přechytračil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama