Obsidian mluví o switchové verzi TOW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsidian mluví o switchové verzi TOW

Obsidian mluví o switchové verzi TOW

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 10. 2019 08:20
Reklama

O RPG The Outer Worlds aktuálně píšeme novinku téměř každý den. Ono by také byla škoda v našem servisu opomíjet titul, ze kterého se vyklubalo příjemné překvapení letošní podzimní sezóny. Byť jsme o kvalitách studia Obsidian neměli pochybnosti, aktuálním projektem opět světu dokázali, že patří mezi absolutní vývojářskou špičku.

Bádání v The Outer Worlds si aktuálně užívají hráči pouze na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Nicméně americký tým myslí i na ty, kteří by si novinku rádi vzali na cesty. Jak jsme dozvěděli před pár dny, Obsidian konkretizoval dřívější informace ohledně vydání na Nintendu Switch, kam by hra měla dorazit někdy v průběhu nadcházejícího roku. Nyní vešlo ve známost, že port mají na starost známí matadoři ze studia Virtuos (tímto zdravíme Čočíka do Číny).

V Obsidianu však na počátku rozhodnutí o switchové verzi panovaly obavy, což potvrdil jeden z režisérů hry, Leonard Boyarsky. „Nebyli jsme si vůbec jisti, jestli se předělávka na Switch může povést. Pak ale na tuto platformu začali [vývojáři z Virtuos – pozn. redakce] vydávat jeden port za druhým, navíc jsme viděli první náznak toho, jak by The Outer Worlds mohlo na této konzoli vypadat. A byli jsme velmi, ale velmi překvapení,“ smeká pomyslný klobouk Boyarsky.

Virtuos už v minulosti dostali na hybridní konzoli od Nintenda několik převedených titulů, mezi kterými zmiňme L.A. Noire, Dark Souls Remastered či Final Fantasy XII: The Zodiac Age. A někdy v příštím roce dojde i na duchovního nástupce Fallout: New Vegas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama