Mobilní verze Apex Legends nejdříve za rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mobilní verze Apex Legends nejdříve za rok

Mobilní verze Apex Legends nejdříve za rok

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 11. 2019 10:15
Reklama

Zatímco Fortnite i PUBG už dávno myslí i na hráče, kteří upřednostňují mobilní platformy, vývojáři Apex Legends se k vydání mobilní verze ještě nedostali. Neznamená to však, že by se s ní nepočítalo. Objeví se ale nejdříve koncem příštího roku.

V rozhovoru s investory promluvil o Apex Legends Andrew Wilson, výkonný ředitel EA. „S komunitou kolem Apex Legends, která nyní čítá přes 70 milionů hráčů, se soustředíme na expanzi na mobilní platformy a nové regiony. Zároveň chystáme spustit kompetitivní program, o více detailů se podělíme brzy.” Finanční ředitel Blake Jorgensen pak prozradil, že je vydání mobilní verze naplánováno na fiskální rok 2021.

Rostoucí komunita asi nejlépe svědčí o úspěšnosti hry, 70 milionů hráčů je úctyhodné číslo. Není tedy divu, že se rozvoji značky chtějí věnovat i v budoucnu. To však mimo jiné znamená, že už nezbyde čas na jiné projekty. Jorgensen byl v této souvislosti dotázán, zda mají v plánu vydat Titanfall 3. „Určitě by v budoucnu mohl vyjít jako samostatný titul. Nyní ale chceme, aby se tým plně soustředil na Apex, protože v něm vidíme velký potenciál. Nemohu tedy říct, zda a kdy přijde jeho čas, jde ale o skvělou značku, určitě na ní nechceme zapomenout.”

Nedá se říct, že by v Respawn Entertainment neměli co na práci. Expanze na čínský trh, produkce mobilní verze, s příchodem další generace konzolí je navíc potřeba myslet také na verzi pro nové platformy. A co teprve práce na novém obsahu. Už 5. listopadu budou mít hráči možnost bojovat ve dvoučlenných týmech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama