Dreams vyjdou v plné verzi 14. února
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreams vyjdou v plné verzi 14. února

Dreams vyjdou v plné verzi 14. února

David Plecháček

David Plecháček

10. 12. 2019 14:08 7
Reklama

Sice jich už tolik není, ale stále zbývají některé hry, o jejichž existenci víme delší dobu, než by bylo zdrávo. Pokud je řeč o Sony, zákonitě se musíme bavit o Dreams. Media Molecule svůj nástroj na tvorbu... čehokoliv... vyvíjí už dost dlouho, navíc hra samotná už byla přístupná v rámci testování, takže je nejvyšší čas vyjít ven s plnou verzí. Stane se tak na jaře.

Na právě skončeném State of Play se Dreams dočkalo traileru, který ukazuje, čeho všeho jsou vývojáři a celá komunita jenom za pomoci nástrojů ve hře schopní. Ve výběru najdete krásné hry, i silně stylizované hry, závodní tituly, logické hry i plošinovky. Můžete si vytvořit vlastního Tonyho Hawka i obří Godzilu, která pustoší, co jí přijde do cesty.

Jak říkají autoři, je čas hrát a objevovat. Pokud myslíte, že je Dreams hrou pro vás, že budete s nadšením objevovat výtvory jiných nebo vytvářet výtvory vlastní, zakroužkujte si 14. února. Protože svátek zamilovaných můžete strávit i tak, že svému partnerovi pořídíte hru, která v ten den vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama