Ghost of Tsushima vyjde příští léto
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima vyjde příští léto

Ghost of Tsushima vyjde příští léto

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 12. 2019 08:09 7
Reklama

Studio Sucker Punch nabídlo v rámci posledního State of Play malou ochutnávku z připravované exkluzivity pro PlayStation 4. Ghost of Tsushima v krátkém teaseru oznámil, že se ukáže na akci The Game Awards. Tam ukázka pokračovala, přičemž prozradila, kdy přibližně se hry dočkáme.

Trailer napověděl, čeho všeho je hlavní hrdina schopen. Spoléhá se především na katanu, jejíž ostří zvládne vyřešit většinu problémů. Krom tradičních bojových technik využívá odvážný samuraj také seskoků z vyšších pozic, čímž efektivně likviduje nepřátele. Zde je patrná podobnost se sérií Assassin's Creed.

V pozdější části traileru se objeví také gameplay záběry, v nichž je hlavní hrdina zachycen v momentech, kdy cválá na svém oři, šplhá po skalách a kráčí vstříc nepřátelům. Ze záběrů si lze udělat představu o tom, jak hra bude vypadat ve finální podobě.

Do vydání totiž zbývá přibližně půl roku, konec traileru láká na léto 2020. Ghost of Tsushima bude poslední exkluzivitou pro PlayStation 4. Hra bude zajisté k dispozici také na PlayStation 5, zůstává však otázkou, zda vyjde zvlášť, nebo bude přístupná v rámci zpětné kompatibility.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama