Handsome Jack měl být i v Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Handsome Jack měl být i v Borderlands 3

Handsome Jack měl být i v Borderlands 3

David Plecháček

David Plecháček

30. 12. 2019 11:55 1
Reklama

Borderlands 3 si nevede špatně, ani zdaleka, na druhou stranu se nejedná ani o hru bez chyb. My kritizujeme určitou sterilnost, čekali jsme, že Gearbox ještě více povolí uzdu fantazii, ve světě se ale spíše rozebírá plytký příběh, postavy a postava úhlavních nepřátel, sourozenců, kteří si říkají Calypso Twins. Nově vyplynulo na povrch, že existovala možnost vrátit do hry Handsome Jacka.

Handsome Jack se stal pro svět Borderlands prakticky nezbytným. Měl perfektní nástup v Borderlands 2, ústřední postavou byl i v Pre-Sequelu, a jak se zdá, mohl táhnout i třetí díl. I když jeho nasazení nedává moc velký smysl, přesto nad touto možností Gearbox přemýšlel. Hovořil o tom kreativní ředitel Randy Varnell,

Když říkáme „měl táhnout“, myslíme tím, že by nehrál nějaké druhé housle, ale ústřední roli. Stal by se opět hlavní zápornou postavou. Nakonec ale vyprávění skončilo jinak. Čas od času lze narazit na nějaké reference s ním spojené, nebo třeba na minibosse Handsome Jackie, a sám výrazně zasáhl „jen“ do podoby DLC, které se příhodně nazývá Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot – v něm jde o pokladnici Jackova kasína.

Evidentně ale Gearbox na svou ikonickou postavu nezapomíná a v budoucnu jej možná použije. Třeba ve čtvrtém díle. Pro teď si musíte vystačit s jeho přítomností ve zmíněném DLC. Ale možná o to víc si uvědomíte, jak vám Handsome Jack ve zdejším světě chybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama