Na Steamu si můžete zkusit nejnovější Grid
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Steamu si můžete zkusit nejnovější Grid

Na Steamu si můžete zkusit nejnovější Grid

David Plecháček

David Plecháček

3. 1. 2020 11:30 3
Reklama

V roce 2019 měla zažít velkolepý návrat série Grid. První díl má stále spoustu fanoušků, kteří s lítostí vzpomínají na ne tak povedený druhý díl a Autosport. Hra stroze pojmenovaná Grid se měla postavit spíše k prvnímu titulu, nakonec ale zamířila spíše do druhé skupiny. Pokud vás tento fakt odradil, možná jste hře od Codemasters ani nedali šanci. Tak jí dejte šanci teď o víkendu.

Pokud máte dostatečně výkonný počítač, jedinou podmínkou je vlastnictví účtu na Steamu. Právě tam je totiž hra v následujících dnech zdarma k vyzkoušení. To znamená, že vám sice nezůstane v knihovně, ale po dobu trvání akce si můžete závodit dle libosti a sami si tak udělat názor. Pokud vás hra nepřesvědčí, necháte ji být, pokud vás přesvědčí, třeba využijete slevové akce a hru si nakonec pořídíte.

Ačkoliv hovoříme o víkendu, faktem je, že akce je dostupná už nyní. Jako obvykle bude dostupná o něco déle, do závodů můžete naskočit po následující tři dny. Pokud i tak nevíte, jestli do hry investovat svůj čas, můžete si přečíst naší recenzi. Rovnou ale řekneme, že na trhu jsou jistě kvalitnější závodní hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama