Co je obsahem třetího DLC pro Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co je obsahem třetího DLC pro Division

Co je obsahem třetího DLC pro Division

David Plecháček

David Plecháček

10. 1. 2020 09:20
Reklama

S Division 2 se podle některých děje pravý opak toho, co se dělo s prvním dílem. Ten před lety vyšel mnohem hůře připravený po stránce aktivit a každé další rozšíření jej výrazně zlepšovalo. Druhý díl na tom byl při vydání dobře, ale nějak se mu nedaří zaujmout svými rozšiřujícími balíčky. S dalším to zkusí už v únoru.

O nadcházejícím rozšíření víme už od veletrhu E3, na kterém Ubisoft představil dedikované video. Už od té chvíle víme, že se vrátíme do New Yorku. Novou oblastí ve hře je totiž Coney Island. S návratem souvisí i návrat skupiny čističů The Cleaners, které si možná pamatujete s první hry. Právě ti vám budou nejvíce znepříjemňovat postup dvěma hlavními misemi i vedlejšími aktivitami.

Možná si říkáte, že se tak konečně dočkáte i druhého raidu, ale není tomu tak. Raid pojmenovaný Foundry, na nějž se už nějaký čas čeká, vyjde až po vydání třetí epizody, jak se rozšíření často označuje. Konkrétnější datum ale Ubisoft nesdělil. Samozřejmě bude v tu chvíli zdarma, stejně jako obsah, o němž je v tuto chvíli řeč.

Na Coney Island využijete novou specializaci, o které ale Ubisoft prozatím nechce nic říct. Jen to, že bude instantně dostupná majitelům Year 1 Passu. Kromě toho se můžete těšit na novou exotickou zbraň příhodně pojmenovanou Kameleon – mění totiž svou barvu tak, aby odpovídala prostředí, v němž se nacházíte. Níže si můžete připomenout půl roku staré video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama