První DLC do Shenmue donutí Rya běhat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První DLC do Shenmue donutí Rya běhat

První DLC do Shenmue donutí Rya běhat

David Plecháček

David Plecháček

16. 1. 2020 10:55 2
Reklama

To, že se Shenmue 3 tolik nedaří, neznamená, že nenabídne žádný dodatečný obsah. Právě naopak. Nově příchozí DLC vás mohou namlsat, abyste dali základní hře vůbec šanci. Když ale vývojáři svůj plán prezentovali v listopadu, nevěděli jsme, co přesně čekat. Teď už dokonce víme i to, kdy jej čekat, nevíme pro změnu ale, jestli je vůbec o co stát.

První DLC, pojmenované Battle Rally, dorazí ani ne za týden, přesněji 21. ledna, a to jak na PC, tak na PlayStationu 4. Z Rya Hazukiho ale udělá doslova sprintera. Novinka totiž představuje běžecké závody. Soupeřit můžete napříč Čínou na několika místech v různě dlouhých etapách. Kromě Rya Hazukiho můžete nazout virtuální tretry i Wuyingu Renovi, šéfovi gangu Heavens. Druhým závodníkem může být mladá bojovnice Zhen Wei, která je Ryovým sparing partnerem.

Možnost hrát za jinou postavu bude ve hře vůbec poprvé. Vydavatelství Koch Media na Twitteru říká, že novinka nabídne „svěží herní aktivitu v podobě závodů jako nikde jinde“ v závodech, v nichž postavy budou „bojovat v bitvách jeden na jednoho zatímco si budou klestit cestu závodem“, takže je možné, že závodění nebude jen o rychlosti.

Battle Rally bude stát přibližně 8 eur, a jak už jsme řekli, bude k dispozici 21. ledna na PC i PS4. Pokud jste držiteli Complete DLC Collection, DLC dostanete samozřejmě zdarma v den vydání. Pro úplnost jen řekneme, že PC verze je v tuto chvíli na Epic Game Store ve třicetiprocentní slevě, a to jak ve své základní edici, tak v edicích Gold a Complete DLC Collection.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama