V Dreams lze vytvořit Night City i CP 1997
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Dreams lze vytvořit Night City i CP 1997

V Dreams lze vytvořit Night City i CP 1997

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2020 11:00 1
Reklama

O Cyberpunku ještě jednou, byť tentokrát nebude naše zpráva ani o odkladu hry, ani o podmínkách ve studiu, a ani o multiplayerové složce, o které toho víme jen velmi, velmi málo. Vlastně se nebudeme bavit ani o samotné hře, jako spíše o jejích kopiích. Komunita totiž světu opět dokazuje, jak je Dreams komplexní v tom, co vše se v něm dá vytvořit.

První ukázka si klade za cíl přetvořit Night City tak, jak by mohlo v Cyberpunku opravdu vypadat. V tomto případě nečekejte žádný gameplay, spíše se jedná o technické demo a náznak, co všechno je ve hře od Media Molecule možné, stejně jako se podobná technologická dema dělají v jiných enginech. Nevíme, kolik času daná lokace uživateli s přezdívkou Detricklez vlastně zabrala, ale výsledek je v mnoha ohledech fascinující.

Druhá ukázka na to jde úplně z druhého konce a vytváří z Cyberpunku čím dál populárnější demake. Na kanálu Bearly Regal se můžete podívat, jak by vypadat „Cyberpunk 1997“ na PlayStationu 1. Mezi komunitou je tento autor známý pojem, ostatně v minulosti jsme od něj ukazovali videa například z Lega, a pokud zůstaneme u Dreams, tak jste možná zaznamenali demake Death Stranding.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama