PS4 obsah RDR2 i na ostatních platformách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 obsah RDR2 i na ostatních platformách

PS4 obsah RDR2 i na ostatních platformách

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 1. 2020 10:00
Reklama

PlayStation 4 verze westernové open-world akce Red Dead Redemption 2 byla dosud jediná, která se mohla pyšnit naprosto plnohodnotnou nabídkou obsahu. Ostatní verze totiž proti ní byly v, byť nepatrné, nevýhodě. PC a Stadia verze hry konkrétně neobsahovaly některé oblečení a emotikony, na Xboxu One pak hře chyběly i některé prvky příběhového režimu. To už je však minulostí.

Studio Rockstar Games oznámilo, že se všechny verze srovnávají. Do PC a Stadia verze tak přibyly nové nábojové pásy, boty, klobouk a chrániče holení. Společně s nimi je pak dostupná sada nových emocí.

Na konzoli Microsoftu je seznam trochu zajímavější. Především se do hry konečně dostává fotorežim, který umožňuje v pohledném světě típat dramatické i romantické snímky. V singleplayeru hry pak na hráče čekají nové mise hledání zločinců, skrýše gangů, mapy k pokladu, jedna kompletní příběhová linka tzv. Strangers se sběrem bylinek a sada zbraní, trinketů a plemen koní.

Aktualizace přináší i řadu dočasných výhod a nabídek platných pro Red Dead Online, pokud jste tedy v sedle koně dlouho nevyrazili za dobrodružstvím, máte důvod i skvělou příležitost.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama