Samurai Shodown a nové postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samurai Shodown a nové postavy

Samurai Shodown a nové postavy

Martin Synek

Martin Synek

27. 1. 2020 07:21
Reklama

Každá z nových bojovek si zakládá hlavně na výběru bojovníků, se kterými si budou fanoušci moci zahrát. Po vzoru konkurenčních bojovkových sérií, které své nové bijce prodávají majitelům prostřednictvím season passů, nemůže zůstat pozadu ani Samurai Shodown.

Vývojáři z SNK, kteří mají Samurai Shodown na svědomí, prostřednictvím akce EVO Japan 2020 namlsali fanoušky na obsah druhého Season Passu. V něm do hry přijdou čtyři nové postavy. Tři z nich oznámili tvůrci okamžitě a čtvrtá zůstává zahalena tajemstvím, nicméně v brzké době očekávejme její odhalení.

Prvním charakterem je ženská bojovnice Mina Majikina, která si svoji premiéru v sérii odbyla pátým dílem v roce 2003 a bojuje pomocí svého luku a objeví se v sestavě již v únoru 2020. Další postavou bude Sogetsu Kazama, což je starší bratr postavy Kazukiho z minulého season passu a ovládá ledovou magii.

Třetím do party je opět dívka, která nese jméno Iroha. Objevila se poprvé až v šestém (dle fanoušků nekanonickém) díle z roku 2005 a bojuje pomocí dvou širokých břitů. Osobně bych byl velmi potěšen, kdyby čtvrtou postavou byl například Gen-an, ale nechejme se překvapit. Kdo z vás plánuje nákup druhého season passu? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama