Bad Blood je majitelům Dying Light zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bad Blood je majitelům Dying Light zdarma

Bad Blood je majitelům Dying Light zdarma

David Plecháček

David Plecháček

28. 1. 2020 14:32
Reklama

Myslíte si, že fenomén battle royale opadl? Pravdou je, že už vážně nepíšeme o kvantech nových her stejného žánru. Ty nejkvalitnější se drží, ty méně kvalitní bojují o zbylé hráče, kterým ty nejkvalitnější z nějakého důvodu nesedí, nebo nestačí. Jednou z těch méně úspěšných her je i Dying Light: Bad Blood.

O Bad Blood jsme poměrně dlouho neslyšeli, i to svědčí o popularitě titulu. Jenže vývojáři věří, že mix soubojů proti hráčům se zástupy zombie má svou kvalitu, a tak nad ním nelámou hůl, ale snaží se jej dostat mezi co největší počet hráčů. Proto dostanou Dying Light: Bad Blood všichni, kdo má i hru, z níž battle royale vychází – totiž první Dying Light.

Bad Blood proti sobě postaví 12 hráčů, přežít by měl jen jeden. Jednak proti sobě jde tucet reálných lidí, ale zároveň jim jdou po krku i nemrtví. Jestliže si bude dvanáctka bodat nůž do zad, nebo jestli se nakonec někteří proti společnému nepříteli spojí, je už jen na nich. Kromě toho základního – přežití – zároveň musí hráči neustále hledat novou výbavu a zbraně, a zároveň ničit líhně zombie, aby levelovali.

Jestliže si chcete nárokovat hru, která vyšla už na konci roku 2018, můžete zamířit na tuto stránku. Bad Blood je ale dostupný jen na PC, svůj Steam klíč ale obdržíte i ve chvíli, pokud prokážete, že máte Dying Light i na Xboxu One a PlayStationu 4. Přihlásit se o něj můžete pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama