Into the Jungle pro BF V se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Into the Jungle pro BF V se představuje

Into the Jungle pro BF V se představuje

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 1. 2020 11:27 6
Reklama

Into the Jungle, nová kapitola do Battlefieldu V, se konečně dočkala plného odhalení. Šestého února se z pláží a otevřených plání přesuneme do hustých džunglí Šalamounových ostrovů, které skrývají nejedno tajemství. Novou mapu bude možné hrát v režimech Conquest, Breakthrough, Team Deathmach a Squad Conquest. 

Společně s novou kapitolou přichází i nové výzvy, za které můžeme získat další kosmetické předměty. Co by to ale bylo za update do Battlefieldu V bez nových zbraní. Do hry se dostává brokovnice Model 37, kulomet 11MG a M2 Carbine. Došlo i na doplňky, a to ve formě M1A1 Bazooka a konečně i návrat zabugované lunge mine, jež měla hru obohotit již v minulých týdnech. 

I přes opět velmi akční trailer a dobré zprávy se ale video setkalo s kritikou. Ta není mířená přímo proti tomuto updatu, nýbrž proti rozhodnutí, které padlo už v minulosti, a to upravení hodnot TTK (time to kill), tedy kolik kulek snese vás nepřítel. Spekuluje se o tom, že právě tento update s novou kapitolou by měl přinést opětovné upravení TTK ve prospěch hráčů. Více informací o aktualizaci 6.0 se dozvíme příští týden.

Výraznou změnou prošel i systém progrese, nové zbraně a gadgety budeme odymykat v rámci čtyřiceti úrovní šesté kapitoly Tides of War, za týdenní výzvy nás vývojáři budou odměnovat pouze kosmetickými doplňky. Část komunity si stěžuje, že tento systém zvýhodňuje ty, kteří si za reálné peníze zakoupí měnu Boins, nicméně příležitostní hráči nebudou na druhou stranu tolik tlačeni časovým presem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama