Co je obsahem první sezony Zombie Army 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co je obsahem první sezony Zombie Army 4

Co je obsahem první sezony Zombie Army 4

David Plecháček

David Plecháček

29. 1. 2020 09:27
Reklama

Posloucháte-li pravidelně hPod, tak již víte, že už máme k dispozici Zombie Army 4: Dead War. I když vám můžeme prozradit, že máme hru křížem krážem projitou, je tato informace irelevantní. Rebellion ji totiž hodlá zásobovat obsahem i v dalších měsících, a tak budou mít hráči – tedy i my – se do hry s odstupem času vracet.

O tom, na co se můžeme těšit, pojednává „Post Launch Trailer“. Alespoň částečně. Soustředí se totiž jen na první sezonu. V ní by měl být hlavním lákadlem balíček misí Hell Cult. Rebellion dokonce mluví o minikampani, která doplní již tak poměrně bohatý obsah hry. Už před vydáním vývojáři mluvili o plnohodnotné příběhové části, a Hell Cult tak evidentně ještě tuto část hry nafoukne o další tři kapitoly.

Stejně jako celá hra, i další mise, které dorazí, budou cílit jak skupiny hráčů, tak i na hráče, kteří budou chtít hrát solo. To samé platí i o hordě, která zde nechybí. I ta se dočká novinky v podobě nových map, kolik jich ale bude, zatím není zřejmé. Na rozdíl od dalšího obsahu budou tyto mapy zdarma. Kromě jiného se můžeme těšit na nové postavy, zbraně, jejich skiny, oblečky... zkrátka na to, co bychom zřejmě v takové multiplayerové hře čekali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama