Vzpomínejte na McRae s DLC do Dirt 2.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzpomínejte na McRae s DLC do Dirt 2.0

Vzpomínejte na McRae s DLC do Dirt 2.0

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 1. 2020 15:06
Reklama

Legendární skotský rallyový jezdec, který dal původní sérii virtuálních závodů jméno, se dočká svého vzpomínkového balíčku obsahu. V rámci Dirt Rally 2.0 vezme hráče rozšíření Colin McRae: FlatOut do jezdcovy vlasti, přinese zhruba 40 scénářů inspirovaných jeho kariérou a samozřejmě neopomene ikonické Subaru Impreza S4 Rally.

Balíček se tak stane prvním traťovým přídavkem, který pouze neremasteruje erzety z předchozího dílu. Dosud se totiž DLC soustředily na již existující lokace ve Švédsku, Finsku, Walesu nebo například Řecku a úplné novinky byly exkluzivní rallycrossové části hry. Právě Skotská rallye může být velkým lákadlem pro hráče, relativní nedostatek lokací byla jedna z mála slabin původní verze hry.

Dirt Rally 2.0 vyšel loni v únoru a byl již několikátou hrou v pořadí, která se nepyšní jménem zesnulého závodníka. Poslední skutečně “Colin McRae” hrou byl skvěle hodnocený druhý díl arkádové série Dirt z roku 2009. FlatOut DLC vrátí jeho jméno na výsluní 24. března a pochopitelně bude součástí existujícího season passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama