Outriders od PCF vyjde před letošními Vánoci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outriders od PCF vyjde před letošními Vánoci

Outriders od PCF vyjde před letošními Vánoci

David Plecháček

David Plecháček

12. 2. 2020 10:18 1
Reklama

People Can Fly je relativně nenápadné polské studio, které už minulosti ukázalo, že dokáže překvapit. Kromě Painkillera se mezi hráči etablovali především díky partnerství s Epicem, jemuž pomáhali se sérií Gears of War (a následně samostatně vytvořili Judgment) a s jehož pomocí vytvořili relativně povedený Bulletstorm. V roce 2015 se jejich cesty rozešly, to ale neznamená, že by studio strádalo. Ba právě naopak, ve čtyřech pobočkách zaměstnává přibližně 200 lidí, kteří teď usilovně pracují na nové hře pro Square Enix.

O novince v náznacích slýcháme od května 2018, ale dosud jsme z titulu nic neviděli kromě oznamovacího traileru na loňské E3. Vývoj Outriders, jak se novinka jmenuje, nicméně zdárně pokračuje. Původně čistokrevná first-person střílečka se čím dál více profiluje jako střílečka s RPG elementy. To byste ale z první, dvou a půl minutové ukázky nepoznaly, ta se totiž soustředí především na temný sci-fi svět.

O RPG prvcích ale částečně hovoří vývojáři v popisu videa: „Hráči si vytvoří vlastní postavu Outridera a vydají se na dobrodružství napříč nepřátelskou planetou,“ stojí v úvodu. Kromě akce, která je v traileru naprosto dominantní, se však můžeme těšit i na příběh a bohatý storytelling. Svět, po němž se v novince budeme pohybovat, nabízí zřejmě spoustu bohatého podhoubí, které budeme na cestě napříč chudinskými čtvrtěmi zdejších měst nebo naopak bujnou vegetací postupně objevovat.

Tím hlavním ale budou souboje. Těšit se můžeme na plejádu zajímavých zbraní a schopností, což je něco, co People Can Fly dokázali naservírovat už v minulosti. Uvidíme, s čím přijdou před Vánoci, právě tehdy totiž Outriders vyjdou. Pochopitelně na PC, ale především na nové generaci konzolí, tudíž na Xboxu Series X a PlayStationu 5. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama