V březnu vyjde Gwent na Androidu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V březnu vyjde Gwent na Androidu

V březnu vyjde Gwent na Androidu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 2. 2020 08:19 1
Reklama

Třetí Zaklínač nabízel hned několik možností, jak si zkrátit dlouhou chvíli. Geralt sice ve snaze najít Ciri většinou pospíchal a zbytečně neztrácel čas, některým aktivitám ale zkrátka nedokázal odolat. Mezi ně patří i starý dobrý karban. Kartičky se mezi hráči staly oblíbenou kratochvílí, není tedy divu, že z nich polští vývojáři udělali samostatnou hru. Gwent se rozšířil na všechny velké platformy, nyní je čas zapojit další karbaníky.

Doposud byla hra k dispozici na PC, Xbox One a PlayStation 4. V loňském roce potěšila také majitele zařízení se systémem iOS. Velmi brzy se dočkají také hráči preferující Android. Gwent se zde objeví už příští měsíc, konkrétně 24. března.

Počítat lze s optimalizovanými ovládacími prvky pro dotykovou obrazovku, v plánu je také cross-play mezi všemi verzemi pro mobilní zařízení a PC. Zájemci se již nyní mohou zaregistrovat přes Google Play, za odměnu získají speciálního avatara.

Zatímco na PC a na mobilech se karetní hře daří, na konzolích to tak slavné není. Snad i proto začátkem prosince loňského roku vývojáři oznámili, že konzole nadále nebudou podporovat. Jako důvod bylo uvedeno, že tým již nestačí podporovat velké množství různých verzí. Do června mají hráči možnost převést si účet na GOG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama